לא מזמן הזכירו לי את המתכון הזה שלי ומאחר וזו עונת האספרגוס, חשבתי לי שגם אתם ודאי תהנו ממנו.
הוראות הכנה:
• שמים קוביות טופו מחבילה שלמה בתנור לכ-10 דקות עד שהן נעשות מעט קרנצ'יות ומוציאים.
• חותכים חבילת אספרגוס לחתיכות בגודל חצי אצבע משרים אותן במים רותחים לכ-5 דקות, עד שהן מתרככות מעט.
• בקערה שמים את קוביות הטופו וחתיכות האספרגוס ויוצקים מעל את רוטב הקשיו המורכב מ: כ-200 גרם אגוזי קשיו שהושרו למספר שעות / לילה קצוצים דק דק (אפשר בבלנדר או מעבד מזון), כף רוטב סויה, מעט מלח עשבים, 2 שיני שום כתושות, 2 בצל ירוק קצוצים דק, כף מיץ לימון סחוט וכף או שתיים של שמן זית.
• מערבבים הכל ביחד, אפשר להוסיף מעל נבטי חילבה או אספסת. אפשר כמובן לגוון עם סוגי אגוזים שונים, ממרח טחינה / שקדיה במקום הקשיו.
בתיאבון!
ורד לב היא נטורופתית N.D., מדריכת הנקה ואם ל-2.
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il
עוסקת ביעוצים פרטניים בתחומי הנטורופתיה, תזונה והנקה. מקבלת מטופלים בקליניקה בכרכור ועורכת ביקורי בית לפי הצורך.
כמו כן נותנת הרצאות וסדנאות בתחומי הנטורופתיה, תזונה, הנקה, ריפוי ובריאות (הכנה להנקה, תזונה לנשים בהריון, תזונת מניקות, המעבר למוצקים, תזונה בהתאם לעונות השנה, איך לאכול נכון, מפגשי בישול בריא ועוד).
מנהלת פורומים בנושאים אלו: "נטורופתיה למשפחה" http://www.blabla4u.com/sites/blabla4u/ForumsII.asp?ForumID=13687 "הורים וילדים" http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=41 וכותבת מאמרים רבים בנושאים אלו.
ליצירת קשר: 052-8527755 veredudu@013.net.il